jr-tuuletus

Juha Rantasila vuosimallia 1967

STADIN JUNNUT-RAHASTO

Stadin Junnut-rahasto on perustettu tukemaan Suur-Helsingin ja sen ympäristössä pelaavia nuoria jääkiekkoilijoita, joilla on jostain syystä vaikeuksia suoriutua jääkiekon harrastamisen yhä nousevista kuluista ja kustannuksista sekä myös muulla tavoin tukemaan alueella nuorten jääkiekkoa ja sen kehittymistä alueella, jotta yhä useammat nuoret olisivat tilaisuudessa harrastamaan tai jatkamaan jo aloittamaansa jääkiekon pelaamista, eivätkä joutuisi sitä taloudellista syistä lopettamaan tai siitä luopumaan.

Rahasto toimii ns. omakatteisena rahastona Alumnin Tukisäätiön alaisuudessa omalta osaltaan toteuttaen säätiön tarkoitusta ja toimintaa jääkiekon kehittämiseksi yhä näkyvämmin Suomen suositummaksi urheilulajiksi.

Rahaston johdossa ovat entiset pelaajat Juha Rantasila puheenjohtajana sekä muina jäseninä Pekka Ilmivalta, Peter Pippingsköld, Heikki Riihiranta ja Jarkko Ruutu, jotka vastaavat rahaston käytännön toiminnasta.

Avustusten jaosta ilmoitetaan erikseen säätiön kotisivuilla ja mm. seurojen kautta.  Hakemuskaavake löytyy säätiön sivuilta.

Lisätietoja toiminnasta saa rahaston hallituksen jäseniltä.