Legendaarinen Pietarinkadun Oilers mukaan Alumnisäätiön toimintaan

Mikä yhdistää Jari Kurria, Teemu Selännettä, Esa Tikkasta, Leo Komarovia, Patrik Lainetta, Mato Valtosta, Mikko Leppilampea, VilleGallea ja lukemattomia muita suomalaisia kiekkoilijoita ja viihdemaailman tähtiä?

Vastaus on Pietarinkadun Oilers – joka on vuodesta 1989 alkaen kerännyt yli 2 miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen jääkiekkoa ja viihdettä yhdistelevillä tempauksillaan.

Nyt Oilers on lahjoittanut 50 000 euroa Alumisäätiön yhteydessä toimivan Oilers-rahaston peruspääomaksi. Säätiön sääntöjen mukaisesti rahasto myöntää avustuksia sairaiden ja vähävaraisten lasten sekä sosiaalisissa vaikeuksissa olevien yksilöiden tai yhteisöjen tukemiseksi. Rahasto tukee myös vähävaraisia jääkiekkoa harrastavia nuoria. Aluksi avustuksia myönnetään kerran vuodessa – ja jatkossa myös useammin.

Oilers-rahaston johtokunnan puheenjohtajana toimii Pietarinkadun Oilers ry:n perustajajäsen ja kunniapuheenjohtaja Mato Valtonen. Muut jäsenet ovat Kai Tervonen, Robi Nyman, Saku Tuominen ja Janne Kiema.

Alumisäätiön puheenjohtaja Juha Rantasila – itsekin Oilersin paitaa aikanaan kantanut pelimies – toivottaa öljymiehet tervetulleeksi mukaan säätiön toimintaan.

Tiedustelut ja hakemukset: janne@pietarinkadunoilers.com

 

valtonen-mato-ja%cc%88tka%cc%88onela%cc%88in

Mato Valtonen

 

oilers