Oulun hyväntekeväisyysottelu jättimenestys: katso videokooste

ketola-ja-rinne

Ketola vs. Rinne rankkariskabassa

Oulussa 11.8. pelattu hyväntekeväisyysottelu oli lähes loppuunmyyty; yli kuusi tuhatta maksanutta katsojaa pääsi nauttimaan Liiga Alumnien (mm. Jere Karalahti, Esa Tikkanen, Vellu Ketola ja Mikke Granlund) ja Kärppä Alumnien (mm. Sebastian Aho, Lasse Kukkonen, Joni Pitkänen ja Janne Niinimaa) taidonnäytteistä – Jesse Puljujärvestä ja Patrik Laineesta puhumattakaan.

Ottelun tuotto oli yli 70 000 euroa, joka menee lyhentymättömänä suurimmaksi osaksi Tukisäätiön Oulu-rahastoon, paikallisten lasten ja nuorten jääkiekkoharrastuksen tukemiseen sekä myös Alumnin Tukisäätiön kriisirahastoon (alumnien peliuran jälkeisiin kriisitilanteisiin kuten esimerkiksi vakavien päihdesairauksien hoitoon).

Tapahtuman yhteydessä järjestettiin johtamis- ja työyhteisöseminaari, jossa mm. entinen huippukiekkoilija Marko Jantunen puhui omista kokemuksistaan ja pitkän uransa valoista ja varjoista.

Itse ottelu päättyi Liiga Alumnin voittoon 6-3 ja pelin jälkeinen NHL-tyylinen taitokilpailu niinikään Liiga Alumnin hyväksi 5-4.

Ottelun MVP-palkinnot saivat Liigan Marko Jantunen ja Kärppien Pekka Arbelius. Paljon medianäkyvyyttä saanut tapahtuma televisioitiin suorana IS-TV:ssä ja Ruutu+-palvelussa.

”Vanha sanonta ”ole hyvä lajille, niin laji on hyvä sinulle” pitää edelleen paikkansa. Tämänkaltaiset tapahtumat ovat hieno ja viihdyttävä tapa tehdä hyvää. Tästä tehdään perinne. Erityisen hienoa oli nuorten tähtiemme liittyminen entisten pelimiesten seuraan. Siitä suuri kiitos heille. Ensi vuonna jatketaan!” iloitsee Juha Rantasila, mies Alumnin Tukisäätiön takaa – ja järjestelee jo ensi vuoden tapahtumaa Raumalle Pitsiturnauksen yhteyteen.

alumni-oulussa-2017

Liiga Alumni-joukkue

niku-sami-ja-selffie-fani

Selfie time!