Oulu-rahasto

Oulu-rahaston perustaminen tuli viimeistään ajankohtaiseksi, kun Liiga Alumni ja Kärppäyhteisö päättivät järjestää Ouluun hyväntekeväisyystapahtuman, joka on 11.8.2017. Tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen ja iso siitä jää Oulu-rahastoon. Rahaston varoja pyritään kartuttamaan jatkossakin vuosittain erilaisilla tapahtumilla sekä muilla tavoin.

Oulu-rahaston tarkoituksena on tukea taloudellisesti tai muulla tavalla edistää sekä kehittää Oulun talousalueella asuvien ja sieltä kotoisin olevien nuorten ja lasten jääkiekon harrastamista. Rahasto voi myös tukea nuorten valmennusta ja koulutusta. Jääkiekkoharrastuksen tukemisella pyritään ehkäisemään lasten ja nuorten syrjäytymistä.

Rahasto toimii ns. omakatteisena erikoisrahastona Alumnin Tukisäätiössä ja se tulee jakamaan vuosittain avustuksia ohjesääntönsä mukaisesti. Avustusten hakemisesta ilmoitetaan erikseen rahaston hallituksen sekä Alumnin Tukisäätiön toimesta mm. seurojen kautta.

Rahaston peruspääoma tuli kahdeksalta perustajajäseneltä, jotka ovat nykyisiä tai jo lopettaneita pelaajia tai muutoin paikallisia kiekkoihmisiä. Perustajajäseniä ovat Lasse Kukkonen, Jussi Jokinen, Matti Pennanen, Ari Hellgren, Pekka Piirala, Juha Juntunen, Juha Joenväärä sekä Jukka Pietilä, jotka toimivat myös rahaston hallituksessa perustamishetkellä 5.7.2017.

Lisätietoja rahaston toiminnasta saa hallituksen puheenjohtajalta Jukka Pietilältä (0504226084) sekä Juha Joenväärältä (0405571974).

oulu-kuva

Juha Joenväärä, Pekka Piirala, Ari Hellgren, Matti Pennanen, Lasse Kukkonen, Jussi Jokinen, Jukka Pietilä (puheenjohtaja) ja Juha Juntunen.