Päijät-Häme rahasto on perustettu tukemaan Päijät-Hämeen ja sen ympäristössä pelaavia nuoria jääkiekkoilijoita, joilla on jostain syystä vaikeuksia suoriutua jääkiekon harrastamisen yhä nousevista kuluista ja kustannuksista sekä myös muulla tavoin tukemaan alueella nuorten jääkiekkoa ja sen kehittymistä alueella, jotta yhä useammat nuoret olisivat tilaisuudessa harrastamaan tai jatkamaan jo aloittamaansa jääkiekon pelaamista, eivätkä joutuisi sitä taloudellista syistä lopettamaan tai siitä luopumaan.

Rahasto toimii ns. omakatteisena rahastona Alumnin Tukisäätiön alaisuudessa omalta osaltaan toteuttaen säätiön tarkoitusta ja toimintaa jääkiekon kehittämiseksi yhä näkyvämmin Suomen suositummaksi urheilulajiksi.

Rahaston johdossa ovat entiset pelaajat, Erik Kakko, Pasi Nurminen, Ville Skinnari ja Kimmo Peltonen, joka toimii puheenjohtajana sekä yritysmaailman edustajina Tomi Veijalainen ja Juha Sihvonen. Johtokunta vastaa rahaston käytännön toiminnasta.

Avustusten jaosta ilmoitetaan erikseen säätiön kotisivuilla ja mm. seurojen kautta.  Hakemuskaavake löytyy säätiön sivuilta.

Lisätietoja rahaston toiminnasta saa Kimmo Peltoselta (kimmo.peltonen(at)procito.fi  tai muilta rahaston johtokunnan jäseniltä.