Pietarsaarenseudun jääkiekkorahasto on perustettu tukemaan alueella ja sen ympäristössä pelaavia nuoria jääkiekkoilijoita kahdessa eri kategoriassa.

Ensimmäinen kategoria on tarkoitettu niille, joilla on jostain syystä vaikeuksia suoriutua jääkiekon harrastamisen yhä nousevista kuluista ja kustannuksista. Apurahan avulla toivomme, ettei rakasta harrastusta joutuisi lopettamaan taloudellisista syistä.

Toinen kategoria avustaa kyseisen alueen ja sen ympäristössä pelaavia nuoria jääkiekkoilijoita, jotka pyrkivät eteenpäin uralla. Avustus jaetaan lahjakkuuden perusteella ja kyseinen avustus edesauttaa saajaa pyrkimyksissään nousta huipulle.

Rahasto toimii niin sanottuna omakatteisena rahastona Alumnin Tukisäätiön alaisuudessa toteuttaen omalta osaltaan säätiön tarkoitusta ja toimintaa jääkiekon kehittämiseksi yhä näkyvämmäksi Suomen suositummaksi urheilulajiksi.

Rahaston johdossa puheenjohtajana on entinen pelaaja Fredrik Norrena. Muina jäseninä toimivat paikallisseurojen edustajat Sofia Winberg Jeppis junior ry:stä, Mats Lassen Muik Hockey ry:stä ja Robert Kronlund IFK Lepplax ry:stä, jotka vastaavat rahaston käytännön toiminnasta.

Avustusten jaosta ilmoitetaan erikseen säätiön kotisivuilla sekä seurojen kautta. Hakemuskaavake löytyy Fredrik Norrenan kasvattajaseuran IFK Lepplaxin kotisivuilta.

Lisätietoja toiminnasta saa rahaston hallituksen puheenjohtajalta ja jäseniltä.

Sähköpostiosoite: fredrik@norrena.fi

Puhelinnumero: 050-5983073

Avustushakemukset IFK Lepplaxin kotisivujen kautta: www.ifklepplax.fi